Концертът ще се състои тази събота, 16 септември, от 19.00 ч. на площад "Александър Батенберг"

Звездите от X Factor Михаела Маринова и Кристиан Костов гостуваха тази сутрин в студиото на "На кафе", където разказаха за предстоящия концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София. Той е и кулминацията на турнето, организирано от Coca-Cola и The Voice, преминало с голям успех през най-големите български градове и завършващо във Велико Търново. На събитието тази събота от 19.00 ч. с вход свободен се очакват повече от 30 хиляди души. 

"Концертът утре ще бъде грандиозен за българската поп музика. На сцената ще се съберем с много колеги и ще опитаме да поднесем и представим нещо на хората, което със сигурност ще ги забавлява и изненада. Всеки от нас е подготвил шоу, което го представя в различна светлина." - сподели Михаела Маринова. 

Към Михаела и Кристиан ще се присъединят и Пламен и Иво, DARA, Тита, Михаела Филева, Криско, Павел и Венци Венц, а ливанско-канадската поп звезда Massari ще закрие Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, като зарадва феновете в София с най-големите си хитове.

По темата

Концертът Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се подкрепя от Нова Броудкастинг Груп и ще се излъчи в ефира на NOVA на 22 септември в 12.30 ч., за да достигне до всички фенове на българската музика.

Освен вълнението си около предстоящия концерт, двете звезди Михаела Маринова и Кристиан Костов разказаха за спомените си от музикално шоу №1 X Factor и дадоха съвети на участниците в новия сезон на предаването. 

"Трябва да държат силно на мнението си и на идеите, които имат, защото със сигурност ще им се наложи да водят битки за това какви решения да се взимат. Да държат на себе си и на собствения си глас докрай. Но да се вслушват и в мнението на професионалистите, с които работят." - това посъветва Михаела Маринова кандидатите за слава тази година. 

Какво още споделиха двамата, може да видите във видеото. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.