Певицата разказа за инициативата Vivacom "Жълти стотинки", в която тя е посланик за втора поредна година

Певицата с ангелски глас Белослава гостува в студиото на "На кафе", където разказа на Зейнеб за преживяванията си през лятото, какво свързва музиката и храната, както и за благотворителната инициатива "Операция "Жълти стотинки" на Vivacom, в която тя взима участие. 

"Има много малко достъпни и разбираеми за хората благотворителни инициативи. Операция "Жълти стотинки" се провежда за осма година и за мен е огромна чест да бъда посланик за втори пореден път. Кампанията вече е позната на всички и за толкова много години тя има традиции. Изключително успешна е, защото е много достъпна като послание и начин на помощ", това сподели певицата за съществото на благотворителната кауза на Vivacom. 

По темата

Всеки човек може да намери картонената касичка на инициативата в над 1700 търговски обекта, където може да дари своите жълти стотинки за добра кауза. Всяка една касичка събира 30 лв. Тази година кампанията ще набира дарения в помощ на деца с множествени увреждания. Даренията ще бъдат насочени към "Център за надежда" в София, който предоставя дневна грижа и обучение на деца с увреждания. Средствата ще бъдат инвестирани в осигуряване на допълнителни рехабилитатори към Центъра и в развитието на програма "Мобилен терапевт".

Операция "Жълти стотинки" е инициатива на VIVACOM, а тази година основен партньор на кампанията е фондация "И аз мога". NOVA e медиен партньор.  

Какво още разказа Белослава, може да видите във видеото тук.