Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA менторите ще изберат финалистите, които ще се отправят към първия лайв на 22 октомври

След кастинг, изпълнен с предизвикателства и тежък тренировъчен лагер 24 участника ще се отправят към Къщите на съдиите, за да се преборят за свое място в една от четирите категории на X Factor – 25+, Групи, Момичета и Момчета. По време на решаващия етап в шоуто Саня, Криско, Заки и Любо ще получат подкрепа от истински звезди на световната и българската сцена. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA победителката в X Factor UK 2015 – Луиза Джонсън, ще сподели своя опит в Къщата на Саня, която ще потърси най-запомнящите се момичета в пети сезон. Гост на Криско за финалното прослушване на момчетата ще бъде примата на българската естрада – Йорданка Христова. В избора на категория 25+ Заки ще се довери на Мария Илиева, с която го свързва не само сцената, но и близко приятелство. Любо Киров ще се консултира с Миро, който има опит в емблематичния дует Каризма и знае трудностите в пътя на групите.

По темата

Някои от кандидатите ще затвърдят представата за своя талант, а други ще изненадат бъдещите си ментори с неуверено поведение и неподходящ избор на песен. Най-отличаващите се артисти ще бъдат мигновено забелязани и от гостуващите звезди, а изборът в отборите никак няма да бъде лесен. В края на вечерта ще станат ясни и четирите категории, които ще се подготвят за първия лайв на 22 октомври в ефира на NOVA.

Какво ще се случи в Къщите на съдиите? Какви ще бъдат съветите на гостуващите звезди и какви решения ще вземат менторите? Ще научите тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.