Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливката Милка Асенова от град Търговище ще харчи страхотните 200 000 лева благодарение на късмета си и билет „Златните пирамиди за милиони“. Захари Бахаров и Рая Пакова ѝ връчиха чек за внушителната сума в предаването на 28 октомври по NOVA.

„Много добре се чувствам. С парите ще си купим по-голямо жилище, ще сменим старата кола с нова и ще започнем малък семеен бизнес“, каза късметлийката. Тази събота водещите раздадоха печалби за 563 600 лева в щедрото предаване.

Със 100 000 лева забогатя щастливката Станислава Костадинова от град Стара Загора. Голямата радост ѝ осигури билет „Златните пирамиди 5“.

Страхотните 50 000 лева от билет „Лото + 2017“ пък си спечели късметлията Иван Иванов от село Старо Оряхово. Христина Милчанова от село Домлян и Радка Маргина от град Сапарева баня откриха по 12 думи в билет „Кеш Кръстословици 2“ и попълниха бюджетите си с по 10 000 лева. По 11 открити думи пък зарадваха с печалби от 5000 лева Гергана Маринова от град София и Марио Владимиров от град Перник.

Печалби от по 10 000 лева грабнаха и Златина Ичева от град София от играта „Всичко Или Нищо“, Славка Алексиева от село Козарско от билет „Златната 7“, Георги Георгиев от град Казанлък от билет „Карибско Съкровище“, Габриела Генчева от град Ловеч от билет „Двойно Кафе“, и Върбан Етрополски от град Самоков от билет „Лото + 2017“.

Поредните късметлии се доближиха максимално близо до джакпота от 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай в играта „Лото 6 от 47“. Филка Спасова от град Благоевград, Валерий Николов от град Плевен и Кристиян Василев от село Мирково познаха петици и грабнаха по 5000 лева.

С по 5000 лева увеличиха спестяванията си и Стефан Ангелов от село Джелепско от билет „Околосветско пътешествие“, Пламен Атанасов от град Варна от билет „Супер Лото + 2017“, Валентина Тодорова от град Разград от играта „Лото Спорт“, Радослав Христов от град Плевен от билет „Печалба за цял живот“ и Янко Филчев от село Бозвелийско от билет „Лото + 2017“.

Билет „Златната 7“ изненада Зайде Хашимова от град Разград с чудената сума от 5 000 лева, а Емилия Денева от град Велико Търново попадна на същата печалба в билет „Двойни печалби“. Чек за 5000 получи и късметлията Светослав Марулев от град Казанлък.

Следващият късметлия в игрите на Национална лотария може да сте Вие. Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.