Представянията на участниците породиха полемика в журито по време на втория лайв концерт

Манал Ел Фейтури напусна петия сезон на шоуто след оспорвана битка с момичетата от Treasures. Трите дами избраха “Хубава си моя горо“, докато Мели реши да утвърди присъствието си на сцената със Strong enough на Шер. “За мен беше огромно удоволствие да съм част от X Factor”, сподели английската актриса.

Снимки от втория концерт на X Factor може да видите ТУК

Вторият лайв концерт се превърна в истинска приказка с мрачни елементи на Хелоуин и любими герои от киното. “Радвам се, че възприемаш нещата, които говорим по време на подготовката. Беше много добър. Единственото, което трябва да направим, е да счупим стената между теб и публиката“, посъветва Криско Теодор, който е един от участниците в отбора на хип хоп звездата.

Манал Ел Фейтури порази жури и публика с парче на Еминем и Риана и невероятен рап. “Тази сцена е една магия и не искам тя да спира за мен“, сподели Ева, която предизвика бурни възгласи  с песен на SIA. Група Treasures се завърна на сцената, за да се реабилитира с вокално единство и атрактивна визия.

4Magic се превърнаха в герои от Алиса в страната на чудесата, включвайки към тестето карти с аса и сърца, песен на Лейди Гага. Четирите дами за първи път посяха съмнение в журито, което сподели, че очаква да види отново безкомпромисното им присъствие. Adam Lambert се оказа предизвикателство за Иван Димитров, който се озова на кръстопът между сериозна постановка и особеностите на песента. Милена Цанова излезе от зоната на комфорт, показвайки по-обрана страна във вокалното си представяне.

“Най-убедителното вокално изпълнение и присъствие за вечерта. Прикова погледа ми и не те изпуснах до края!“, заяви Заки за изпълнението на Йоана, която влезе в ролята на Калиси от Game of Thrones. Именно това изпълнение обедини журито във висока оценка след полемиката за представяне на други финалисти. “Възхищавам се на издръжливостта ти. Мога само да кажа на публиката:“Внимание, има страхотен артист на сцената!“, беше комплиментът на Саня към Джини, която превърна Sweet Dreams в свое парче.

 Не пропускайте Нощта на българската песен в третия лайв концерт на X Factor “Сътворението на звездите“ в неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес