Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария се погрижи за доброто настроение и финансово положение на поредните късметлии в предаването на 4 ноември по NOVA.

Митьо Митев от град Търговище победи в играта "На крачка от късмета" и спечели страхотен автомобил. 31-годишният късметлия е управител на книжарница. Монетите, които го изпратиха на финала, са с номера 8, 11 и 12. Щастливият собственик влезе в колата с широка усмивка, а радостта от голямата печалба сподели със своята приятелка и нейната майка.

Митьо сподели, че играе с билетите на Национална лотария почти всеки ден. Любимият му е "Лото +", а в студиото го доведе билет "Кеш х 20".

Задачата да отворят пълните с печалби сейфове тази събота имаха Венета Драговчева от град Разлог и Елизабет Якимова от град София. Венета беше в щедрото предаване благодарение на билет "Супер Лото +", а за Елизабет късметлийски бе "Лото +".

Венета избра сейф номер 4, където беше първият символ "Х", докато Елизабет попадна на страхотните 4000 лева в сейф номер 5. След това Венета си натрупа капитал от 18 000 лева, а Елизабет сумата от 19 000 лева. Неотворени останаха само два сейфа, в които бяха двата хикса. Играта приключи за Венета, за която червения символ беше втори и тя си тръгна от шоуто с 9000 лева.

20-годишната Елизабет получи шанс да се докосне до щедростта на златните сейфове на Национална лотария. С първия си избор тя попадна на "Х". Участничката рискува и успя да отвори сейфовете със символ "х3". Така осребри късмета си с утроена печалба от 57 000 лева.

Елизабет е танцьор в трупата на балет "Арабеск". Първото нещо, за което ще похарчи част от парите, е за шофьорски курс. В шоуто я придружаваше нейният приятел, който я насърчаваше и подкрепяше по време на играта.

68-годишния Тодор Тодоров от град Габрово стигна до финала на играта "МЕГА ДЖАКПОТ" с максимална печалба от 2 400 000 лева. С "Колелото на късмета", той определи, че ще играе за внушителните 250 000 лева.

Тодор разказа, че редовно изпробва късмета си в Национална лотария, а любимата му игра е „Големият Джакпот“. Късметлията сподели, че си има любими числа, които сменя всяка година.

Щастливецът си спечели страхотната сума от 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Лондон, като бонус печалба. По време на екскурзията Тодор и неговият придружител ще могат да разгледат Бъкингамския дворец, Лондонското око, Биг Бен, Тауър бридж и много други.

Следващият късметлия в игрите на Национална лотария може да сте Вие. Не пропускайте щедрото предаване, от което всеки си тръгва с гарантирана печалба и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.