Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щедрите билети и лото игри се превърнаха в символ на благоденствие и изобилие за поредните късметлии, които в предаването на 4 ноември по NOVA грабнаха чекове за фантастични печалби. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха 614 100 лева в щедрото шоу и изпратиха всички късметлии усмихнати и доволни.

Билет „Златните пирамиди за милиони“ позлати с 200 000 лева Костадин Ангелов от село Айдемир. По-богати с печалби от 50 000 лева станаха Габриела Вълчева от град Сливен от билет „Карибско Съкровище“, Биляна Таракчиева от град Велико Търново от билет „Златните пирамиди 5“ и Генади Генов от град Добрич благодарение на билет „Супер Лото + 2017“.

Щедрият „Лото + 2017“ изненада със сумата от 20 000 лева късметлийката Севда Константинова от град София. Здравка Димова от град Бургас пък успя да познае и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и прибави към спестяванията си страхотната сума от 10 000 лева.

Николина Жекова от град Велико Търново, Станислав Кирчев от град Сливен и Светослав Димов от град Пловдив откриха по 12 думи в билет „Кеш Кръстословици 2“, които им донесоха страхотни печалби от 10 000 лева. Със същата сума билет „Златните пирамиди за милиони“ ощастливи късметлийката Гюлшен Мехмед от село Партизани.

Броени дни след като Йордан Стоилов от Благоевград грабна милионите в играта „Лото 6 от 47“, поредните късметлии познаха петици и останаха на едно число разстояние от джакпота в размер на 2 000 000 лева, включващ къща, порше и 10-дневна почивка в Дубай. Щастливците Христина Георгиу от град Велинград, Анелия Почеканска от град Чепеларе и Николай Вълков от град Харманли ще харчат печалби от 5 000 лева.

Билет „Кеш Кръстословици 2“ донесе по 5000 лева на Десислава Паланкова от град Благоевград, Славчо Илиев от село Куртово Конаре и Цветомир Попов от град Плевен, които откриха по 11 думи в щедрия билет.

Печалби от 5000 лева ще харчат и щастливците Давид Илиев от село Никюп от билет „Златната 7“, Димитър Йорданов от град Кърджали 5000 лева от билет „Околосветско пътешествие“, Тинка Цокова от село Телиш от билет „Супер Лото + 2017“, Елка Димова от село Айдемир от билет „Двойно Кафе“ и Нели Кисьова от град Димитровград от билет „Златните пирамиди 5“.

Следващият късметлия в игрите на Национална лотария може да сте Вие. Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.