Менторът на категория Групи – Любо Киров, се изправи пред гласовете на публика и жури с двама свои участници

След 2 поредни елиминации Treasures напуснаха сцената на X Factor. Музикалната вечер изправи един срещу друг в борба за оставане в шоуто двама от участниците в категория групи – дуетът Марио и Виктория и женското трио.

Снимки от третия лаив на X Factor може да разгледате ТУК

Тандемът от Русе успя да изправи на крака публиката с песента на Кристина Агилера и Great Big World – Say something, а дамите заложиха на песен на Little Mix. 

Нощта на българската музика представи звездните участници в ново амплоа, предоставяйки им възможност да се докоснат до съвременните български звезди и някои от истинските класици.

“Справили сме се страхотно. Висш пилотаж на вокалното майсторство“, заяви Любо Киров, който е ментор и на момичетата от 4Magic. Групата изпя на четири гласа емблематичната за 90-те години “Уморени крила“.

Ева Пармакова представи песен на един от най-разпознаваемите изпълнители в X Factor – Миахела Маринова. Саня благодари на всички автори на българска музика, представяйки Мирослава и “Прошепнати мечти“ на Камелия Тодорова. Най-нежните изпълнители в сезона – Марио и Виктория, решиха да излязат от собствения си стил, впускайки се в страстно дуетно изпълнение на “Завинаги” на Анелия и Миро.

Снимки зад кулисите на Нощта на българската музика в X Factor може да видите ТУК

“За мен беше чест да изпълня тази песен“, заяви Вирджиния, която осигури продължението на отбора 25+ с “Искам те“ на Лили Иванова. “Имаш добри гласови възможности. Дори по-добри и от моите, така че трябва да развиваш този потенциал. Tова парче ти направи по-добра услуга от Адам Ламбърт“, беше оценката на Любо, който чу свое парче в изпълнение на Иван Димитров. 

Йоана сподели, че никога не е пяла рок, но това не ѝ попречи да бъде истинска “черна овца“ и да разтърси сцената. Милена на свой ред изправи на крака публиката със сълзи в очите и “Вървят ли двама“, която посвети на родителите си.  След критика за изпълнението му в миналия лайв Теодор  спечели Заки с песента “Бягство“ на Авеню. “Трябва да разчупя не само артиста, но и човека в себе си“, сподели участникът, който получи единодушно одобрение на журито. 

Не пропускайте четвъртия лайв концерт на X Factor “Сътворението на звездите“ следващата неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.