Гледайте дейли епизода на VIP Brother 2017 този вторник от 21.00 ч. по NOVA

След първите двойни елиминации и само четири дни преди финала на шоуто Дани Златков и Шеф Петров се разделиха с най-известната Къща завинаги.

Дани Петканов, Александра, Тото, Джулиана, Маргарита, Енджи, Сашка и Мегз са финалистите във VIP Brother 2017, но преди големия финал в петък, още някой от тях ще напусне с шоуто на полуфинала в сряда.

Във VIP Brother live тази вечер видяхме как Съквартирантите си искаха прошка. Всеки от тях трябваше добре да помисли и да определи към кой от останалите е съгрешил, след което да му поиска прошка.

Сълзи от умиление завладяха Къщата, но когато дойде ред на Шеф Петров всички притихнаха от изненада. Петров поиска прошка от най-близкия му приятел Дани Петканов, защото го е излъгал, че одобрява сватбата му с Александра. Добродушният Петканов прости на Боби, но Алекс бе повече от огорчена и призова Шефа да прости сам на себе си.

Дали признанията на Шеф Петров ще се отразят на отношенията на младоженците Алекс и Дани, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother 2017 този вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.