Тото, Марги, Александра, Мегз и Джулиана ще се борят за титлата “Любима звезда на България“ на финала в петък, 10 ноември

Сашка, Енджи и Дани финишираха съответно на осмо, почетните седмо и шесто място във VIP Brother 2017. На полуфинала на шоуто тази вечер тримата приключиха своето участие само два дни преди големия финал и заеха осмо, седмо и шесто място. Двете дами споделиха пред Ники Кънчев, че ще останат приятелки и след шоуто. За свой фаворит Сашка не успя да определи никого, защото всички са й любимци, а диетоложката посочи Марги Хранова като най- достоен победител.Първото интервю на Сашка и Енджи след престоя им в Къщата можете да гледате утре в “На кафе“.

Лудия репортер е третият напуснал Съквартирант тази вечер и заема почетното шесто място. Неговата съпруга Алекс тежко прие новината и не искаше да повярва на случващото се. Дори Джулиана предложи да излезе, за да може семейство Петканови да остане заедно.

Тото, Марги, Александра, Мегз и Джулиана ще се борят за титлата “Любима звезда на България“ на финала в петък, 10 ноември. Не пропускайте и дейли епизода на VIP Brother този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.