Финалистът от X Factor е първият български изпълнител, който ще се представи по време на конкурса

Тази събота Кристиан Костов ще влезе в историята като първия български изпълнител, който ще излезе на сцената на конкурса “Мис Свят“. Той ще изпълни песента “You Got Me Girl” – английската версия на дебютния му сингъл “Не си за мен“, с който оглави класацията за българска музика преди година. Церемонията се провежда в китайския град Саня на о-в Хайнан и ще бъде излъчвана на живо в цял свят от 2.00 ч. българско време.

“След успеха, който постигнахме на “Евровизия“, не съм очаквал, че толкова скоро ще изляза на още по-голяма сцена и да пея буквално пред цял свят. За мен е огромна чест и съм щастлив, че имам възможност да подкрепя нашата представителка. Всички момичета тук са красиви, но смятам, че Мис България 2017 - Вероника Стефанова е изключителна и ще ни представи достойно на конкурса!“, вълнува се Кристиан.

В момента продуцентите му от “Вирджиния Рекърдс“ подготвят следващия самостоятелен сингъл на финалиста от X Factor, както и участието му в няколко събития в България през декември.

Не пропускайте и изпълненията на новите таланти в музикално шоу №1 всяка неделя от 20.00 ч. по NOVA

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.