Не пропускайте вечерта на филмовите песни утре вечер от 20.00 ч. по NOVA

Как се подготвят талантите за концертите на X Factor и за какво мечтаят извън голямата сцена? Отговор на тези въпроси потърси Краси Боев специално за “Събуди се”.

“Колите са ми страст. Разбирам и от автомобилни части. Знам какво е колянов вал и съм разглобявала турбини” изненадващо разкри Йоана.

По темата

Освен пеенето, Марио обича да рисува и иска да се занимава с изкуство. “Нарисувах портрет на Виктория за свети Валентин”, сподели младият певец и не скри, че дуетната му половинка го у убедила да се пробва на музикалното поприще.

“Сама се записах на уроци и в началото не казах на никого, че отивам при музикална педагожка. Родителите ми бяха изненадани, че мога да пея”, разказа младата Мирослава, която е твърдо решена да остане в България и тук да гради своята кариера.

“Работя в семейна фирма в сферата на търговията”, сподели Теодор Стоянов за заниманията си извън музиката, но допълни, че увереността му няма нищо общо с опита му в бизнеса.

Какво още разказаха финалистите в музикално шоу №1 за заниманията си извън сцената, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте вечерта на филмовите песни в  X Factor  утре вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.