Не пропускайте Нощта на филмовите песни в музикалното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Йоана Димитрова е сред финалистите в отбора на момичетата с ментор Саня Армутлиева в петия сезон на X Factor. Танците са неизменна част от живота на Йоана, но именно с музиката се надява един ден да бъде на червения килим заедно с любимите си изпълнители. Йоана е на 21 години и е родена в Монтана. Неведнъж се е налагало да избира между конкурси за пеене и танци, които съвпадали по едно и също време. В музикално шоу №1 талантливата изпълнителка показва умения и в двете.

Какъв трябва да бъде X Factor-ът на България и какво е посланието, което иска да предаде с музиката си – всичко това Йоана Димитрова споделя пред Венелина Стоянова в интервюто  за Vesti.bg

По темата

Какво е за теб X Factor?

X Factor е едно красиво предизвикателство, ръководено от невероятен екип, което те учи на издръжливост, дисциплина и много труд. Дава ти шанс да покажеш на всички на какво си готов, за да постигнеш мечтите си и в същото време, може би ти дава възможност за едно ново начало.  

Какво ново научи за себе си, откакто си във формата?

Научих много неща и продължавам да уча, но главното, което научих за себе си е, че издръжливостта ми е по-голяма, отколкото си мислих, че е!

Какъв трябва да бъде X Factor-ът на България?

Човек, който е доказал, че може да се справи с всяка песен, който е готов за развитие и много добре знае какво иска от развитието си!

Цялото интервю може да прочетете на сайта Vesti.bg

Не пропускайте изпълнението на Йоана на петия лайв концерт на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.