Етични сблъсъци между жури и участници белязаха елиминациите в Нощта на киното

Смях, сълзи и сблъсъци на талант и емоции превзеха сцената по време на филмовата вечер на X Factor. След сериозна битка между Мирослава и Теодор, последният член на отбора на момчетата напусна сцената на музикалното шоу. Минути преди елиминациите Теодор получи критика от финалистите заради изказване по адрес на Иван, както и от журито за своето представяне. “Да се греши е човешко. Теодор се извинява. Нека оставим решението на най-големия съдник – публиката“, заяви Любо, който даде гласа си за Теодор.

Снимки от Нощта на киното в X Factor може да видите ТУК

Бляскавата вечер беше открита от 4 Magic, които се появиха като истински диско диви с One night only. След притесненията от оценката на Заки Йоана успя отново да го спечели с песента “Оставаме“ от българската класика “Оркестър без име“.

“Ти изглеждаш магично и смятам, че това е твоята вечер. Успя да ме пренесеш във вълшебен свят с твоето изпълнение“, беше оценката на Криско за представянето на Милена Цанова и песента I see fire от филма “Хобит“.

Вирджиния успя да събере емоциите от последните седмици, докосвайки най-съкровените кътчета на жури и публика с песента Listen  от Dreamgirls.  На въпроса за какво мечтае, Вирджиния отговори : “За сцената. Тя е моята любов“. Изпълнението й не само разплака Алекс Раева, но и остави без думи Любо Киров, който изрази възхищение към сценичното й поведение. 

Като истински боец се изяви и Ева Пармакова, която успя да направи впечатляващо изпълнение с хореография, след тежко боледуване. “Обичам да ви виждам такива, не статични! Добър ход“, похвали Саня Марио и Виктория, които излязоха от познатото лирично амплоа с Time of my life от филма Dirty Dancing.

 Не пропускайте парти вечерта на X Factor в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.