Младата певица разказва за живота си във вестник "Всичко за семейството"

Най-опитната сред финалистите в "X Factor" оставя успешна кариера в Норвегия защото иска да пее в България. Да ти се наложи да пееш любовна песен дни след като си приключил с петгодишна връзка, не е от най-приятните варианти. Но Вирджиния от X Factor се справи с това. За капак все още лекува и гнойната ангина, която лепна още преди първия голям концерт.

"Не помня момент, в който музиката да не е била голямата ми мечта", казва Вирджиния Събева пред "Всичко за семейството". Тя е от артистична фамилия и нещата били едва ли не предначертани. На 6 години майка ѝ я записва в хор, а на 8 вече e негова солистка. Участвала е по конкурси и е пяла в дует. 

След първата година от следването обаче тя заминава за Норвегия при баща си. Покрай него бързо навлиза в музикалните среди на северната страна. Следват покани за участия, започва да пише собствена музика, намира си мениджър и продуцент. 

Певицата обаче е твърдо решена да продължи кариерата си в България. Затова и от Норвегия поддържала връзка с музикалните среди тук. Последните си две песни пише сама, праща демоверсията на продуценти тук и те правят аранжиментите. "За мен участието в X Factor е трупане на опит, а и колкото по-често съм на сцена, толкова по-добре се чувствам", признава изпълнителката от отбора на Заки.

Надява се кариерата ѝ след края на формата да продължи в България, да успява да си изкарва прехраната с това, което обича най-много. А появи ли се шанс за световен пробив, няма да го изпусне. "Всяка сцена е добре дошла, важно е да има сцена и музика", категорична е Джини.

Наскоро е станала на 26, но в главата си е още дете. "Когато си наумя нещо, най-често го постигам. Дори да не стане от първия път, не се отказвам. Трябва човек да умее да приема конструктивна критика и да се променя. Това кара да даде още повече от себе си", обяснява принципите си Джини.

Целият материал за Вирджиния може да прочетете във вестник "Всичко за семейството". 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.