Тя печели награда за устойчивост на Български дарителски форум за втора поредна година

Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп ПРОМЯНАТА, която се осъществява за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България, спечели за втора поредна година приза за най-устойчива дартиелска програма. Конкурсът на Български дарителски форум отличава каузи, които устойчиво и прозрачно подкрепят значими за обществото инициативи и каузи. Тази година акцентът падна върху подкрепата за проекти свързани с образование. 

По темата

"За нас е много ценна тази награда, защото е награда за устойчивост на благотворителността. Няма как да се случва една благотворителност, ако тя не продължава ден след ден и така до достигането на социалната промяна, която целим" - заяви водещата Ани Салич. 

ПРОМЯНАТА цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 13 000 деца и младежи от цялата страна.