Телетонът ще премине под надслова "Бъди част от положителната промяна за всяко дете"

Невероятен спектакъл с десетки звезди и лица на NOVA, които се обединяват в една обща благотворителна кауза, предстои днес от 20.00 ч. на живо в ефира на телевизията. Събраните средства по време на двучасовия спектакъл ще бъдат инвестирани в дейности УНИЦЕФ, чиято цел е създаването на приобщаваща среда за развитие на всяко дете в България. 

Тити Папазов и звездата от X Factor Невена Пейкова са само две от звездите, които ще вземат участие под купола на Цирк Балкански тази събота. Двамата се включиха на живо от цирка, където разказаха на зрителите какво могат да очакват от спектакъла утре вечер. 

"Това, което ни радва, е че българинът, макар и с малкото си възможности, винаги е съпричастен и състрадателен" - сподели посланикът на УНИЦЕФ Тити Папазов. 

Освен тях, водещата Мария Игнатова и акад. Балкански гостуваха в "На кафе", където разкриха още детайли около благотворителния телетон.  

"Освен, че спектакълът ще бъде много впечатляващ, той ще бъде и изключително емоционален, защото ще видим видеа с историите на деца в неравностойно положение" - сподели водещата на X Factor Мария Игнатова.

"Много съм щастлив и горд, че под купола на нашия цирк ще се случи подобно голямо събитие. Подбрали сме най-доброто и атрактивно от нашата циркова програма. Бъдете щедри и инвестирайте в децата, защото те са нашето бъдеще." - пък призова зрителите акад. Балкански. 

Какво казаха още звездите в "Здравей, България" и "На кафе" може да гледате във видеата. 

В телетона ще участват още Гала, Алекс Раева, Михаела Филева, Миро, Д2, "Бон-Бон",професор Христо Пимпирев, Деян Донков и други. Водещи ще бъдат две от най-обичаните лица от ефира на NOVA – Ники Кънчев и Ани Салич, която е дългогодишен посланик на добра воля на УНИЦЕФ. 

По темата

По време на спектакъла всеки зрител ще може да подкрепи каузата на NOVA и УНИЦЕФ чрез онлайн дарение на www.unicef.bg или като изпрати SMS с цифра 5 на номер 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон*.

Дигитален медия партньор на телетона е Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп.  

Продуцент на спектакъла-телетон е "Глобъл Филмс".

*ДДС и такси не се начисляват за абонатите на всички мобилни оператори.