Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

42-годишната Диана Илиева победи в играта “На крачка от късмета“ и за броени минути се сдоби с прекрасен автомобил Citroen Elysee в предаването Национална лотария на 25 ноември по NOVA. Щастливката е от град Кубрат. Тя се придвижи по пътеката с помощта на монети 10 и 4, а благодарение на монета номер 1 с две крачки, прекрачи финалната линия и се настани в комфортната кола.

За автомобила се бориха също Тодор Стоянов от град Берковица и Илиян Статев от град Варна. Те си тръгнаха с утешителни печалби от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Коледен календар”.

“От няколко дни се шегувам, че ще играя за колата, но не съм вярвала“, каза победителката, когато седна зад волана на новата си придобивка. По професия Диана е счетоводител. Тя сподели, че участва в Национална лотария, защото ѝ е много интересно. Любимите ѝ билети са “Кеш Кръстословици“ и “Околосветско пътешествие“. Незабравимото преживяване в предаването ѝ осигури билет “Супер Лото +“.

Щедрите “Сейфове” пък се погрижиха за финансовото благосъстояние на късметлийките Мирена Данева от град Бургас и Румяна Ковачева от град София. Мирена беше в предаването благодарение на билет “Американски долари“, който ѝ осигури директно участие без жребий. За Румяна късметлийски бе билет „Лото +“.

Играта стартира с избора на Мирена. В сейф номер 4 тя попадна на страхотна печалба от 7000 лева, докато Румяна започна със символ “Х“. Мирена си спечели още 3000 лева преди играта да приключи прекалено рано, тъй като Румяна попадна на втори пореден сейф със символ “Х“. Захари Бахаров я изпрати с утешителна печалба от 1000 лева.

Победителката Мирена имаше страхотната възможност да утрои спечелената сума до момента. В първия избран сейф Мирена попадна на символ “Х“. Въпреки риска тя продължи напред и успя да отвори правилните сейфове, в които беше символът за утрояване. Така голямата късметлийка утрои печалбата си и ще харчи разкошната сума от 30 000 лева. Мирена е на 21 години и в момента е студент в специалност “Човешки ресурси” в УНСС. Иска да си купи апартамент в София и да замине на хубава почивка със семейството си. 

Финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ стана късметлийката Таня Зирева от град Гоце Делчев. Тя изтегли най-голямото число 50 и изпробва късмета си за впечатляващия мега джакпот от 2 400 000 лева. Таня работи като касиер в бензиностанция. Играе в Национална лотария от самото начало с надеждата за печалба. Любимият ѝ билет е “Златните Пирамиди“.

С “Колелото на късмета“ Таня определи, че ще играе за джакпот от 150 000 лева. С първото си предположение на сферите участничката спечели страхотните 10 000 лева. След това Таня направи грешно предвиждане. Въпреки това продължи да играе и още две верни предположения ѝ донесоха 20 000 лева. Таня предпочете да не рискува натрупаната печалба и прекрати своето участие. С част от парите 38-годишната щастливка ще отиде на екскурзия.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите. Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.