Музикалният двубой изправи на елиминации Вирджиния и групата 4Magic

Битка на емблематични състезатели беляза нощта на парти музиката в X Factor “Сътворението на звездите. След шеметни спасяващи изпълнения на Вирджиния и момичетата от 4 Magic, последната участничка от категория 25+ напусна сцената на шоуто. “Музиката е мой приоритет. Надявам се да продължа да бъда на сцената още дълго време!“, сподели Вирджиния, минути преди да се раздели с публиката.

Динамични хореогафии и вокални предизвикателства представиха участниците в нова светлина, доказвайки, че всеки един от тях има място на сцената на шоуто. Йоана изпълни обещанието си да спре дъха на публиката, създавайки истински фурор с парче на Jessy J. “Образът, който представяш се доближава до това, което наричаме звезда“, беше коментарът на Любо Киров.

4Magic на свой ред се появиха като истински диско кралици, споделяйки, че харесват новото си амплоа и се чувстват страхотно с промяната, която X Factor им носи с всеки изминал лайв. “Бях на спектакъл на завършен артист!“, категорично заяви Хилда Казасян след изпълнението на Ева. Първата дама на джаз музиката в България зае мястото на Криско в шестия лайв на шоуто.

Марио и Виктория предизвикаха усмивки и разнообразни коментари от журито, което се обедини около забавния момент в изпълнението и нуждата от допълнителна динамика в танците. Мирослава излезе от зоната на джаза, за да поздрави Григор Димитров с песен на The Pussycat Dolls и Никол Шерцингер. Въпреки опасенията на Милена, че няма да успее да се слее с парчето, което е различен от любимите й стилове, най-разпознаваемата участничка в петия сезон успя да впечатли присъстващите със свой прочит на песента Don't Let Me Down. ледващата седмица участниците ще насочат своя талант към Нощта на евъргрийн парчетата.

Не пропускайте X Factor “Сътворението на звездите“ в неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.