Не пропускайте изпълненията на Мирослава на лайв концертите на X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA

Мирослава Тодорова впечатли журито на X Factor и публиката с джаз звучене и усет към тази музика.  Това проправи пътя ѝ е сред финалистите в петия сезон на музикално шоу №1 в отбора на момичетата с ментор - Саня Армутлиева. 15-годишната Мирослава идва от Пловдив, за да се докосне до професионалисти и да остави нещо от себе си на сцената на X Factor "Сътворението на звездите".

Какъв трябва да бъде X Factor-ът на България и какво е посланието, което иска да предаде с музиката си, разберете от интервюто на Мирослава Тодорова с Венелина Стоянова за Vesti.bg.

Какво е за теб X Factor?

X Factor е едно приключение, препълнено с емоции и уроци. Една база, която да градя с годините.Тук се изграждам като артист.

Кои са най-важните качества за един изпълнител, за да се превърне в любимец на публиката?

За да е любимец, той трябва да представя на хората това, което искат да чуят и виждат през своята призма.

Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката с музиката си?

Чрез музиката искам да предам, че сме най-красиви ИСТИНСКИ, а това една задължителна характеристика в днешното време. Искам да покажа, че щом аз мога тръгвайки от нулата, всички можем да следваме мечтите си. Чрез музика пея за ситуации и неща, които не искам да претрупвам с просто думи. 

Какъв трябва да бъде X Factor-ът на България?

Това трябва да е някой, когото хората да искат и харесват, с удоволствие да си купуват билети за концертите му. Някой, който да покаже нещо ново и да събуди нови мисли и чувства в хората. Трябва да е глас, визия и излъчване.

Цялото интервю може да прочетете на сайта Vesti.bg

Не пропускайте изпълненията на Йоана на лайв концертите на X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.