Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Християна Лоизу и Невена Пейкова на среща с феновете си в столичен мол на 3 декември

На  24 ноември се състоя официалната премиера на хитовата компилация “БГ хитове до скъсване, Vol. 3“, която се издава от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио и Телевизия CITY.

Третата част на музикалната колекция включва 16 от най-успешните и актуални БГ парчета като №1 синглите в еърплей чарта - “Недей“ и  “Родена такава“ на DARA, “Трябваш ми спешно“ на Невена Пейкова, “Само по татуси“ на Pavell & Venci Venc’ и общия им проект с Михаела Маринова “Листата падат“. В албума влизат и тотални хитове като най-излъчваната песен за 2016 г. “К‘во не чу“ на DARA, “Вдигам Level“ на Pavell & Venci Venc’ и Кристиан Костов, отличена с наградата на БГ Радио за "Песен на годината“, супер успешната колаборация на Пламен и Иво с Михаела Маринова “Не ти мисля зло“, “Beautiful Mess”, с която Кристиан Костов класира България на безпрецедентното второ място на Евровизия и емоционалната балада на Жана Бергендорф "Докрай".

Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Християна Лоизу и Невена Пейкова ще представят “БГ хитове до скъсване, Vol. 3“ на 3 декември, неделя, от 17.00 ч. на втория етаж в Mall of Sofia, площадка IMAX . Звездите на Вирджиния Рекърдс ще се срещнат с феновете си, които ще имат възможност да получат автографи и да се снимат с любимите си изпълнители в продължение на два часа.

Албумът е наличен за онлайн поръчки на CD в MusicMall, във всички легални дигитални платформи – iTunes, GooglePlay, Spotify и Deezer, както и в търговската мрежа и OMV и специализираните музикални магазини в страната. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.