Публиката отново ще има възможност да гласува за своя фаворит сред петимата финалисти в ПРОМЯНАТА 2017/2018 през януари и февруари 2018 година

“Едно от нещата, които правят ПРОМЯНАТА толкова успешна е това, че имаме толкова отдадени партньори в България. Те споделят нашите виждания за един по-добър свят за децата в бъдеще. Изключително много сме благодарни на MTG и NOVA, че ни дават възможност да се развиваме и толкова подкрепят нашата програма”, споделя София Брейтхолц – изпълнителен директор на фондация Reach for Change, пред Новините на NOVA. Тази вечер от 19.00 ч. тя ще разкаже за глобалния ѝ опит в подкрепата на социални предприемачи, които създават по-добър свят за децата в Литературен клуб "Перото" в НДК.

Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България преди броени дни бе удостоена с приза за най-устойчива дарителска програма. От старта си през 2014 година ПРОМЯНАТА е помогна на над 13 000 деца и младежи.

Вече са известни финалистите в новото издание на конкурса за социални предприемачи. Публиката отново ще има възможност да гласува за своя фаворит сред петимата финалисти през януари и февруари 2018 година. Тримата финалисти, които съберат най-много гласове, ще продължат на следващия етап от конкурса – среща с възрастното и детското жури на ПРОМЯНАТА, които ще определят кой ще е големият победител в конкурса. Той ще получи финансиране от 30 000 лева, а останалите двама финалисти с най-много гласове – ще получат по 15 000 лева.