Финалистите ще се изправят пред предизвикателството на съвместните изпълнения – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Отличената с приза “Жена на годината 2017“ - категория “Музика“, победител в пети сезон на “Като две капки вода“ и финалист в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова, ще си припомни първите емоции от сцената на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Носителка на наградите "БГ Дебют", "БГ Песен" и "БГ Видео" ще представи новия си сингъл “Листата падат“, който оглави музикалните класации и към момента е с близо 5 милиона гледания онлaйн. “X Factor ми помогна в първите ми стъпки на голямата сцена. Целият екип на шоуто, заедно с менторите, вокалните педагози и, разбира се, публиката ти дават един от най-важните уроци – за да си успешен артист, е нужно да полагаш усилия за развитието си всеки ден“, споделя Михаела.

Зрителите за първи път ще видят дуетни изпълнения на финалистите в седмия лайв на X Factor “Сътворението на звездите“. “Да влезеш в дует с друг участник или дори с цяла група е истинско предизвикателство. Финалистите за първи път ще трябва да се стиковат в съвместно изпълнение, което да спечели публиката и да осигури място и на двамата в следващия лайв на шоуто“, коментират от екипа. Това ще бъде и повод групата 4 Magic да се сдобие с още един представител в лицето на Мирослава. Милена ще създаде трио с дуета Марио и Виктория, а Ева и Йоана ще обединят сили в изпълнение на епичен саундтрак. 

 Как ще се справят участниците с новата музикална задача и колко лесно ще бъде за тях да се сработят на сцената? Зрителите ще разберат днес от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.