Екипът превръща част от стара казарма в уютна всекидневна, използвайки контраста с разрухата

Участникът в първи сезон на X Factor, вокален педагог в последните три сезона на шоуто и член на групата Funky Miracle, представя своя втори самостоятелен проект със заглавие "Имахме цялото време". Музиката е на Пламен Денчев, а текстът е създаден по стихотворение на Ива Янкулова. В песента се разказва за сложността в отношенията между двама души и невъзможността да бъдат заедно.

Музикален продуцент на проекта е Борислав Бояджиев - Dj Borche. "Видеото е снимано в изоставени казармени помещения. Наложи се екипът да ремонтира част от стаите, за да ги подготви и да заснеме сцените в пълен контраст - красиви места и кадри, символизиращи миналото и разхвърляни. Разрушените помещения допълниха усещането за разпад в отношенията", разказва Пламен. Хореографията е изпълнена от Кристин Петринска и Димитър Георгиев.

Режисьор на продукцията е Николай Павлов, оператор - Томислав Михайлов - Чочо.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.