10 неща, които не знаете за Вирджиния от X Factor в едно пътешествие с Андреа в една кола и страхотния Huawei Mate 10 Pro

X Factor  и Huawei започнаха една страхотно приключение с талантите от пети сезон на музикално шоу №1.Представяме ви втори епизод от “The Perfect X Car Show”, в което водещата Андреа от “Дръж ми пуканките“ подлага на кръстосан и също толкова забавен огън звездите от X Factor, докато шофира по софийските улици.

Във втория епизод на “The Perfect X Car Show” с Huawei гост на Андреа е вихърът Вирджиния, която споделя 10 повече от интересни факта за себе си. Пред камерата на Андреа и пред най-новия телефон на Huawei  - Huawei Mate 10 Pro с Kirin процесор с изкуствен интелект, Вирджиния е едно истинско торнадо, макар и недоспала. Но страхотна.

“Принс е велик, “Purple rain“ е най-любимата ми песен“, споделя Вирджиния, или Джини, която всъщност живее в Норвегия и беше в отбора на Заки.

Какво правят още двете по “Цариградско шосе“, освен че се впускат в бийтбокс изпълнения, Вирджиния говори на Huawei Mate 10 Pro на норвежки, а той прилежно и точно превежда,  а Андреа рапира?

Еми, вижте още, не се колебайте изобщо! Не пропускайте Вирджиния в “The Perfect X Car Show”.

Гледайте тази неделя финалистите ще се отправят към едно от най-големите изпитания за сезона – полуфинала на X Factor "Сътворението на звездите".

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.