Наградата е за доброволческата дейност на служителите на NOVA

Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп - ПРОМЯНАТА, която се осъществява за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България, беше отличена на годишните награди от конкурса "Доброволческа инициатива". Събитието се организира за седма поредна година от фондация "Лале" и Националния алианс за работа с доброволци. 45 са номинираните инициативи на тазгодишното издание на конкурса. 

ПРОМЯНАТА цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 година досега ПРОМЯНАТА помогна на над 13 000 деца и младежи от цялата страна.

“ПРОМЯНАТА получава трета награда в рамките не последните няколко месеца, но това е най-важният приз за нас, тъй като той е за всички служители и мениджъри доброволци от Нова Броудкастинг Груп. Над 60 души, които работят в NOVA, помагат на социални проекти”, сподели Юрий Вълковски – изпълнителен директор на Reach for Change България.

“ПРОМЯНАТА ни дава възможност да дадем на обществото повече, отколкото можем да получим”, Павел Благов, мениджър “Ключови клиенти и дистрибуция” в Нова Броудкастинг Груп, който прие наградата от името на компанията.