Не пропускайте полуфинала на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Зад кулисите на X Factor кипи усилена подготовка за полуфинала на музикално шоу №1. Финалистите разкриха своите емоции и на какво разчитата за големия концерт пред камерата на “На кафе”.

По темата

“Определено съм придобила някаква самоувереност от началото на шоуто. Това е някакакъв опит, който ти помага доста. Притеснението вече го няма толкова много, макар че все още има една малка частица, която си остава там”, споделя Ева Пармакова.

“Не забравям откъде съм тръгнала и опитвам да се надграждам”, разкрива Йоана Димитрова.

“Получавам критики от родителите ми, но те са градивни. Забелязват детайли, които на другите убягват”, разказва Милена Цанева.

“Да си на сцената на X Factor e уникално. Публиката дава невероятна подкрепа и е много зареждаща”, разкриват момичетата от 4Magic.

“X Factor е не само сбъдната мечта, но и урок за бъдещето”, смята Мирослава Тодорова.

Какво още разказаха за своята подготовка финалистите в пети сезон на музикално шоу №1, гледайте във видеото от “На кафе”.

Кой ще напусне шоуто на крачка от победата? Кой ще продължи към мечтания финал? Зрителите ще видят тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.