ТИТА представя новото си парче “Антилопа“ в шоуто, а двама отпадат от състезанието – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Български и световни хитове ще се противопоставят по време на полуфинала на X Factor тази вечер от 20.00 ч. Финалистите – Ева, Мирослава, Милена, Йоана и 4 Magic ще изпълнят по една емблематична българска песен и едно парче от световната сцена, с които да спечелят сърцата на публиката в решаващия етап на шоуто. 4 Magic ще покажат това, в което са най-добри, с акапелно изпълнение на народна песен, а Йоана ще се превърне в снежна кралица за едно необикновено представяне.

По темата

Ева ще опита късмета си на руска рулетка, а Милена ще потърси баланса между истината и мечтаното съвършенство с песен на Jessy J. По време на полуфинала вотът на публиката ще има решаваща роля в средата и в края на шоуто. След поредни вокални битки двама от петте най-обичани изпълнители за сезона ще напуснат X Factor “Сътворението на звездите“.

Специален гост в нощта на полуфинала ще бъде изпълнителката на безспорните хитове “Voodoo кукла” и “Късай” – ТИТА, която ще представи новия си сингъл “Антилопа”. “За мен е голяма чест и удоволствие да стъпя отново на сцената на X Factor. Мога само да пожелая много упоритост и смелост на всички участници. Само напред и нагоре!“, споделя звездата, която започна своя път от групата Sweet 16 в трети сезон на музикалното шоу.

Кой ще напусне шоуто на крачка от победата? Кой ще продължи към мечтания финал? – зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.