За първи път в историята на шоуто в България група ще участва в битката за голямата награда

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor “Сътворението на звездите“, които ще продължат към големия финал на 17 декември от 20.00 ч. по NOVA. За първи път в историята на шоуто у нас участник от категория Групи ще се бори за голямата награда и възможността да бъде новата музикална звезда на България.

Снимки от полуфинала на X Factor може да разгледате ТУК

“Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо преживяване за мен до този момент!“, сподели Мирослава, която напусна сцената заедно с Милена Цанова в решаващата битка между финалистите.

По време на лайв концертът отборът на Момичетата и Групите представиха емблематични български парчета и истински световни хитове, които за пореден път показаха безспорния им талант. “Винаги различна и винаги перфектна“, беше категоричната оценка на Криско след появата на Йоана с песента Once upon a December. Мирослава успя да излезе напълно от “зоната на джаза“ и да покаже потенциала на поп изпълнител, а Милена Цанова заложи на свой прочит на парчета на Милена и Jessy J.

“Фолклорът винаги ни дава енергия, която се превръща в сила и любов към музиката“, заявиха 4 Magic, които разгърнаха за пореден път вокалния си потенциал с изпълнение на “Зайди, зайди“. Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един фаворит, макар и не в неговия отбор и той е именно Ева Пармакмова.

Следващата неделя финалистите ще се отправят към своето последно предизвикателство – битката за големия финал. Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, сред които Кристиан Костов и Славин.

Не пропускайте финала на X Factor “Сътворението на звездите“ – неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.