10 неща, които не знаете за дуета Марио и Виктория от X Factor в едно пътешествие с Андреа в една кола и страхотния Huawei Mate 10 Pro

X Factor  и Huawei започнаха една страхотно приключение с талантите от X Factor.Представяме ви трети епизод от “The Perfect X Car Show”, в което водещата Андреа от “Дръж ми пуканките“ подлага на кръстосан и също толкова забавен огън звездите от X Factor, докато шофира по софийските улици.

В третия епизод на “The Perfect X Car Show” с Huawei гости на Андреа са чаровните и също толкова страхотни Марио и Виктория, които споделят 10 повече от интересни факта за себе си.

Пред камерата на Андреа на фона на истинска виелица и пред най-новия телефон на Huawei  - Huawei Mate 10 Pro с Kirin процесор с изкуствен интелект, двамата сладури от Русе пеят “Макарена“ и говорят за себе си.

И естествено сред любимите им песни и изпълнители са дуети. Кои обаче - ще видите във видеото.

Как и защо са се записали в X Factor, колко харесват българските песни, какви други музикални умения има Марио и колко обичат и могат ли да правят кекс – ще видите във видеото. 

Не пропускайте финала на X Factor “Сътворението на звездите“ – неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.