Ева, Йоана и 4 Magic разказаха за вълненията си преди големия концерт в “Събуди се”

Епична музикална битка между отбора на "Момичетата" и отбора на "Групите" ще излъчи новата музикална звезда на България по време на големия финал на X Factor утре от 20.00 ч. по NOVA. Ден преди големият концерт Ева, Йоана и 4 Magic споделиха за емоциите, които им носи музикално шоу №1 и как се подготвят за последното си излизане на сцена пред Мирослава Иванова в “Събуди се”.

“Битката ще бъде страхотна. Всички имаме страхотни дуетни половинки и всеки ще заложи на нещо различно”, разкри Ева Пармакова.

“X Factor е приключение, което никога няма да изживееш пак. Всички научихме страшно много. Научихме се да работим в отбор. Според мен не е толкова важно да победиш, а да надградиш себе си. Аз лично дойдох в X Factor, за да подобря собственото си аз”, смята Йоана и не крие, че наближаващият финал я изпълва с носталгия.

“Една от песните, която ще изпълним, е българска, но няма да разкрием коя, защото искаме да запазим изненадата. Всеки е подготвил по три песни. Дуетна половинка ще ни бъде една прекрасна дама, която обожаваме като изпълнител”, споделиха момичетата Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4Magic.

Какво още разказаха финалистите за големият финал на музикалното шоу, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте големия финал на X Factor "Сътворението на звездите" – тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.