Специални гости в Нощта на финала ще бъдат Марги Хранова, Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу

Епична музикална битка между отбора на "Момичетата" и отбора на "Групите" ще излъчи новата музикална звезда на България по време на големия финал на X Factor в момента по NOVA. На 17 декември Ева, Йоана и 4 Magic ще трябва да покажат най-доброто от своя вокален и артистичен потециал, за да впечатлят българската публика и да се преборят за победата в пети сезон на шоуто.

По темата

Всеки един от финалистите ще изпълни едно самостоятелно парче и дуетно изпълнение с гостуваща музикална звезда. Специални гости на дългоочаквания финал ще бъдат Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу – едни от най-обичаните млади изпълнители на българската сцена, които вече имат и международни успехи. В кулминацията на вечерта в залата ще прозвучи и неподражаемият глас на Маргарита Хранова – певицата, оставила свой отпечатък в родната музика.  

"За първи път в историята на шоуто в България имаме група на финал. От друга страна имаме безкомпромисни артисти в лицето на момичетата, така че публиката ще бъде изправена пред изключително труден избор. В неделната нощ финалистите трябва да вложат всичко, което сцената на X Factor им е дала до този момент", коментира екипът на шоуто. Победителят ще получи специална награда, както и възможност за бъдеща музикална кариера.

Не пропускайте големия финал на X Factor "Сътворението на звездите" – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.