На крачка от титлата - Йоана и Ева и 10 неща, които не знаете за тях в едно пътешествие с Андреа в една кола и страхотния Huawei Mate 10 Pro

Адреналин, емоции, сълзи и много радост. Кралиците на X Factor вече бяха избрани, но ви предствяме и двете принцеси, които запалиха сърцата на хиляди – Йоана и Ева.  X Factor  и Huawei започнаха една страхотно приключение с талантите от X Factor. Представяме ви четвърти епизод от “The Perfect X Car Show”, в което водещата Андреа от "Дръж ми пуканките" подлага на кръстосан и също толкова забавен огън звездите от X Factor, докато шофира по софийските улици.

В последния епизод на "The Perfect X Car Show" с Huawei двете чаровници се събират заедно в една страхотна кола, с една страхотна водеща и един още по-страхотен телефон Huawei Mate 10 Pro.

Пред камерата на Андреа сред коледни песни и натрупал сняг и пред най-новия телефон на Huawei  - Huawei Mate 10 Pro с Kirin процесор с изкуствен интелект, двете сладуранки пеят.... "Зайченцето бяло" (о, да) и говорят за себе си.

Ева отпред и Йоана отзад, а послед Ева отзад и Йоана на предната седалка, правят истинско шоу.  Както можеше и да се очаква.

Оказва се, че двете харесват "Shape of you" на Ed Sheeran. И "Зайченцето бяло", нали казахме. А, също и "Бански на лалета".

Какъв комплимет прави Йоана на Андреа, защо и по какъв повод докосва Андреа, как двете финалистки приемат второто и трето място на финала, на кой му се ходи на СПА и още – вижте във видеото.

Не пропускайте Йоана и Ева в "The Perfect X Car Show".