Актрисата дава обширно интервю в януарския брой на списанието

Актрисата Диана Димитрова е лицето на корицата на януарския брой на списание EVA. Специално за фотосесията в един студен декемврийски ден Диана да качи на раменете си истински вълк - чехословашки вълчак, както е названието на породата, на име Черок. Сакоримата тя е влюбена във вълците и в новия брой на EVA ще разберете защо. Актрисата с големи, топли очи и леко меланхолична усмивка влезе в редиците на лекарите в хитовия български сериал на NOVA “Откраднат живот“ в ролята на д-р Огнянова и спечели сърцата не само на феновете, но и това на суровия и секси шеф на болницата доц. Банков (Юлиaн Вергов). Освен актриса, Диана е и великолепен художник, и автор на две детски книги, а от януарския брой на EVA ще разберете още много за нея - с кого споделя таванското си любовно гнездо, защо не е ходила две години на училище, кой е личният й тотем, какво прави след полунощ и защо обича да предизвиква живота.

Нощна птица ли си?

Да, но не съм сова, а съм вълк. Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се. Но не обичам клубовете, ако за това питаш. Когато написах първата си детска книга “Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята... Не ми хареса този свят. Белият вълк излиза веднъж на три месеца и обикаля баровете, това е.

Добре де, а къде са мъжете? Как се вместват в картинката?

Няма ги.

Да бе, да!

Защо така никой не успява да се вмести!

Ами поразчисти малко драконите, кактусите, котараците, вълците...

Или просто трябва да се появи черният вълк, който да укроти белия. Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово... Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така.

Цялото интервю четете в януарския брой на списание EVA

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.