Ръководители на големи български компании излизат от зоната си на комфорт в риалитито със седем номинации и две награди ЕМИ

Документалното риалити “Шеф под прикритие” се завръща с втори сезон в ефира на NOVA от 26 януари, петък в 21.00 ч. с нови големи шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по начина, по който се случва извън административните офиси.

През следващите седмици “Шеф под прикритие“ ще представи на зрителите интригуващи реални ситуации от едни от най-големите работодатели у нас. Сред тях са фирма за домашни помощници, компания за недвижими имоти и производител на PVC профили.

Шефове на различни фирми напускат своите удобни офиси и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си компании, напълно дегизирани, за да не бъдат случайно разпознати от служителите. Целта е да разберат какви са проблемите отвътре и какво да направят, за да подобрят бизнеса си.

Успешният английски формат се радва на невероятен зрителски интерес вече осма година в повече от 30 държави по целия свят, сред които САЩ, Аржентина, Канада, Австралия, Израел, Австрия, Германия, Франция, Норвегия, Испания, Бразилия, Япония и Полша. Форматът внедрява под прикритие собственици или изпълнителни директори в компаниите им за седмица, за да започнат от нулата като обикновени служители. Шефовете са изправени пред сериозно предизвикателство – да излязат от зоната си на комфорт, да заменят бизнес костюмите с работно облекло и да влязат в ритъма на изпълнение на оперативни задачи на най-ниско ниво.

Крайната цел на предизвикателството е големите шефове да разберат как се случват и най-малките неща в техните компании, дали не са загубили реалния поглед върху същината на бизнеса си и имат ли топла връзка с проблемите, с които се сблъскват служителите им ежедневно.

В края на работната седмица шефовете разкриват своите самоличности в емоционални срещи със служителите си. Каква ще е развръзката – дали служителите ще бъдат наказани или дори уволнени, или напротив – повишени и възнаградени, ще зависи изцяло от тяхното отношение към работата, което са показали пред шефа си, без да подозират, че са били под наблюдение.

С кои техни служители ще се срещнат шефовете, ще се справят ли с тяхната работа, ще им хареса ли това, което ще видят и ще има ли уволнени или поощрени служители - гледайте в новия сезон на документалното риалити “Шеф под прикритие“ от 26 януари от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox.