Не пропускайте епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Броени часове преди старта на втория сезон на "Шеф под прикритие" основателят и управител на фирма за домашни помощници с над 400 човека персонал Владислав Симов гостува заедно с една от подчинените му - Елена Иванова в студиото на "Здравей, България" и разказаха през какво са преминали и какво са разбрали за работата по време на снимките на предаването. 

По темата

"Имах шанса работниците да не ме познаят, защото познавах много малко от тях лично. Открих, че съм неподготвен за работата на терен - беше сериозно предизвикателство да играя и да върша работа, все пак това са 8 часа сериозен физически труд. Беше изключително полезно за мен да видя някои истински неща", разказа управителят Владислав Симов.

Не ми мина през ум, че е той. Ние бяхме заредени, че трябва да покажем как се работи в нашата фирма и правят промо видео за популяризиране на професията сред мъжете. Не бях виждала Владислав, но не се притесних, даже беше забавно", пък сподели Елена. 

Ще има ли уволнени, наградени и вдъхновени и как се справя един шеф с чистенето - гледайте в първия епизод от новия сезон на "Шеф под прикритие" на 26 януари, петък, от 21.00 ч. по NOVA.

Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) организира днес в 14.00 ч. среща по повод отразяването на реалните проблеми на бизнеса в медиите и старта на втория сезон на документалното риалити ''Шеф под прикритие’’.

На срещата, която ще се проведе в сградата на Българската стопанска камара, представители на работодателските организации и участниците в първия и втория сезон на предаването ще изразят подкрепата си към NOVA за смелостта да излъчва този формат и продуцентския екип на предаването за усилията, които полага в посока подобряване на публичния имидж на българския бизнес.

Участниците в предаването ще споделят какво реално са научили и получили от участието си в този проект, а представителите на националните организации на работодателите ще заявят подкрепата си за обективното представяне на проблемите на бизнеса.