Те се срещнаха на събитие по повод стартирането на предаването

Продуцентският екип на документалното риалити "Шеф под прикритие" и ръководители на национално представителните работодателски организации – Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България се срещнаха днес по повод старта на втория сезон на предаването тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

По темата

От името на българските работодатели Божидар Данев - изпълнителен председател на Българската стопанска камара, благодари на NOVA и на продуцентите на предаването "Супернова медия" за това, че правят възможно представянето на добрите мениджърски практики, "човешкия" образ на висшия мениджмънт, готовността му да види "от първо лице" потенциалните проблеми и да ги отстрани, желанието му да работи ефективно, с грижа за работниците и с отговорност към клиентите. "Няма друго такова предаване в българския телевизионен ефир, затова благодарим на NOVA за смелостта да бъде първата медия, отдаваща заслужено уважение към хората, поели риска да откриват и поддържат работни места, да създават брутен продукт и да бъдат полезни за развитието на българската икономика и общество", каза той.

"Това, което правим, е да отворим поне малко сърцата на нашите участници. В компания от 500 човека, между шефа и подчинените е възможно да има 10, 15 човека - различни ръководители. Това, което прави това предаване реално е, че тази връзка е изчезнала и главният ръководител започва да работи рамо до рамо с общия работник и открива неща, които обичайно не стигат до него" - пък заяви продуцентът на "Шеф под прикритие" Явор Попов. 

Не пропускайте да видите първия епизод от втория сезон на "Шеф под прикритие" от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.