Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Момичето със запомнящ се глас Прея ще покаже виртуозни кулинарни умения в първия ден от третата седмица на десетия премиерен сезон на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Певицата Есил Дюран, успешният модел Славена Вътова, актьорът Кирил Ефремов и младият предприемач Любомир Янчев ще бъдат изненадани от концептуалната вечеря на домакинята. 

Прея е решила да изненада гостите с кухня, вдъхновена от пикантността на Южна Америка. Ще предпочете да вземе повече храна и ще приготви пикантна вечеря с нетипична салата, а с вкусният десерт ще смекчи огъня в стомасите на останалите участници.  

Ще успеят ли гостите да разберат как се играя пинята след ударната доза коктейл "Мимоза" и ще бъде ли подобаващо оценена вечерята на Прея? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.