Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Младият предприемач и иноватор Любомир Янчев ще покаже дали е толкова добър в кухнята, колкото и в бизнеса в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Есил Дюран, Славена Вътова, Прея и Кирил Ефремов ще опитат от здравословното меню на домакина, което ще бъде пълно с изненади и иновации. 

Любомир ще заложи на продукти с високо качество, защото се интересува с какво се храни. Той избира да пазарува в био магазини, а в кухнята ще делегира правенето на различни компоненти от менюто на своите помощници. Технологичният домакин ще посрещне гостите в дома си, за да покаже част от себе си и своя дом на гостите. 

Ще попречи ли спирането на тока за подготовката на вечерята в умния дом и ще се хареса ли менюто на Любомир на останалите участници? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.