Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Звездата на българското кино и театър Кирил Ефремов ще прояви актьорските си умения в кухнята и ще докаже, че най-важното при готвенето е доброто настроение в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актьорът е подготвил вечер на изненадите за своите гости Есил Дюран, Славена Вътова, Прея и Любомир Янчев, които ще започнат още в първата минута.

Менюто ще бъде многостепенно и интернационално, а част от продуктите за основното ястие ще бъдат доставени от чужбина. Кухнята ще се превърне в бойно поле, но домакинът ще се справи блестящо и като по часовник.

Това обаче не може да се каже за неговите гости и вечерята ще започне със закъснение, а това няма да единствената изненада за домакина, защото Есил Дюран, Славена Вътова, Прея и Любомир Янчев са замислили “пъклен план”.

Какъв е той и дали ще бъде реализиран? Каква ли пък ще бъде голямата изненада на  Кирил Ефремов? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин” тази седмица?  Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.