Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Професорът по футбол и бохемство Вальо Михов ще покаже своите кулинарни умения в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Компания през седмицата ще му правят моделът и млада майка Златка Димитрова, бившата депутатка Юлияна Дончева, красотата и талант на квадрат - Алекс и Влади и футболистът Даниел Златков.

Вальо ще посрещне гостите в изискано заведение за отбрани хора, което смята и за свой втори дом. Ще пазарува щедро храна, като ще подбере продукти като дъбов лист, салата лоло росо, скариди и редица изискани сирена. Той ще посрещне топло и кавалерско останалите участници, а мотото на вечерта му ще бъде изобилие от душа и сърце.

Ще успее ли да покаже сърцето си във вечерята домакинът и ще вдигне ли музикалната изненада всички гости от масата? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.