Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Футболистът Дани Златков ще докаже, че има свой собствен стил не само на терена, но и в кухнята в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Спортистът, известен с приликата си с Роналдо, си е поставил за цел да покаже себе си и какво обича да прави на своите гости - близначките Алекс и Влади, Златка Димитрова, Вальо Михов и Юлиана Дончева, затова ще ги посрещне в своя дом в Благоевград. Това обаче може би ще му изиграе лоша шега, защото няма да се съобрази при приготвянето на менюто с някои от кулинарните предпочитания на останалите звезди, а ястията му ще предизвикат противоречиви чувства в тях. 

Дани е отборен играч и в кухнята, а негов треньор там е съпругата му Агнес, чиито критики са напът направо да оставят шеф Манев без работа в този епизод. Двамата ще са под пара, не само защото времето ги притиска, но и буквално, когато една тенджера под налягане ги изненадва с автогол и за малко не проваля цялата вечеря. Двамата обаче ще отиграят ловко създалата се ситуация, а изненадата им направо ще скрие топката на техните гости.

Каква ли пък ще бъде голямата изненада на Дани Златков? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.