Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Танцьорът и участник във VIP Brother 2017 Алфредо Торес влиза в кухнята с танцова стъпка в новата седмица на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, стилистът и гримьор на звездите Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов и актрисата Борислава Стратиева ще запалят страстите още в първата кулинарна вечер. 

Домакинът ще направи покупките си на пазар с много усмивки и танци, а в кухнята ще помага един от синовете му. Там ще цари добро настроение през цялото време, а ястията ще бъдат изпълнени с кубинска екзотика - тамалес, креативна салата "Софикана" и нетипична основна съставка за десерта. 

Как ще премине емоционалната вечеря на Алфредо и ще бъдат гостите толкова любезни, колкото домакина? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.