Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Режисьорът Люси Иларионов ще се изправи пред кулинарната камера на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Борислава Стратиева, Нора Недкова, Валентин Кулагин, Алфредо Торес отново ще запалят страстите на всички във втората вечер на предаването тази седмица. 

Домакинът е решил темата на неговото меню да бъде повлияна от американската кухня, затова на гостите предстои да хапнат ястия като грилована царевица и бургер, като ще предпочете питиетата за вечерта да включват повече лимонада и по-малко вино. Режисьорът ще посрещне останалите участници на необичайно място, а именно работното си място.

Как ще приемат липсата на алкохол гостите и ще им допадне ли изненадата на Люси? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.