Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Бившият народен представител Петя Раева ще се изправи на кулинарната трибуна в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Тя ще задоволи вкусовите сетива на Анна-Мария Чернева, Гери Дончева, Наско Лазаров и Станимир Гъмов с разнообразни ястия от българската кухня. 

Домакинята ще посрещне гостите в ресторанта си и ще приготви със завидна скорост и ловкост всичките ястия. Тя държи на качествената храна и предварително е осигурила продукти с ясен произход. Петя ще поднесе на останалите звездни участници три вида месо, скариди, домашен хляб и смокинова ракия.

Ще успее ли Петя да спечели положителния вот на гостите и каква ще бъде голямата изненада на вечерта? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.