Гледайте в “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Младите патриоти от неформална организация “Ловчанци“ получиха “Бяла лястовица“ от “Господари на ефира“ за инициативата -  възпоменателно факелно шествие “145 години безсмъртие“. Мащабната проява в памет на Васил Левски се провежда за пета поредна година на 19 февруари в град Ловеч. Всяка година броят на горящите факли се увеличава, като тази година в шествието се включиха над 3 500 души.

“Господари на ефира“ ще покажат и лошия пример в лицето на един зрител на телевизия СКАТ. После ще отидем до Варна, за да запознаят зрителите с една бедна жена, изпаднала в житейска безизходица. Ще припомнят и един зов за помощ на двукратния шампион по борба - Галимир Георгиев, който страда от тежко онкологично заболяване и има нужда от още от нашата подкрепа. Преди да завършат, ще припомнят номинациите за “Златен скункс 2017“, след което ще се посмеем с припадащи и нападащи хора в любовната ни интернет класация “На рояци точка ком“.

Не пропускайте да чуете как приеха признанието за добрия пример “Ловчанци“ и какво споделиха пред камерата на предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.