Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Моделът и актриса Анна-Мария Чернева ще се изправи пред изпитание в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Останалите участници Станимир Гъмов, Петя Раева, Гери Дончева, Атанас Лазаров ще станат част от кулинарния дебют на домакинята и ще останат впечатлени от резулата. 

Анна-Мария ще посрещне гостите в любим и уютен ресторант и ще опита да впечатли гостите си със свежа салата, предястие с гръцки привкус и деликатно основно ястие. Шеф Данчо ще помага на красавицата в кухнята при необходимост, а любимият суров картоф също ще присъства като деликатес на трапезата. 

Ще успее ли да спечели гостите с ястиятата си Анна-Мария и каква изненада им е подготвила тя? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.