Съдружникът влиза в производството, за да опознае хората, които работят за компанията и работните процеси

Съдружникът в българската фирма за детски обувки "Колев и Колев" Димитър Ковачев влиза в напълно ново амплоа и се присъединява към производствения процес в новия епизод на "Шеф под прикритие" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. След дълги години, в които се е занимавал само с търговската част на компанията, Ковачев влиза в предаването, за да опознае хората, които работят в нея и да поговори с тях в като равен с равен.

Димитър има богат опит във външната търговия и преди присъединяването си към "Колев и Колев" през 2002 г. е развил сериозен бизнес. Компанията “Колев и Колев” е създадена през 1996 г. като търговец на дребно на детски обувки с магазин в София. Бизнесът стартира успешно, но пазарът бързо се променя, производители фалират, навлизат китайски и турски стоки.               

Точно тогава компанията взема решението за стартиране на собствено производство и Иван Колев и Димитър Ковачев започват заедно да развиват компанията. Неговото предимство е, че работниците не го разпознават, а липсата му на производствен опит ще му помогне лесно да влезе в роля.

Димитър сменя костюма с дънки и риза, разделя се с косата си и смело се превъплъщава в новия служител Сашо Попов с минало на музикант. Първият му работен ден е и първата му среща с производството на детски обувки. Бригадирът на цеха за монтаж обяснява принципа на различните машини, като му дава възможност да опита основните дейности, а в процеса на обучение, инкогнито съдружникът, непреминал през задължителното обучение и инструктаж, се изгаря на една от машините.

Следват работа като продавач и среща с продавач-консултантка, която помни рождените дни на децата, посетили магазина и приключение на шефа под прикритие в производствената площадка във Ветрен. Последната спирка от опознавателната седмица е ателието за ортопедични обувки. Златните ръце на майстора, неговата педантичност при изработването и човечността му трогват шефа, защото за да помогнеш на дете с изменение в краката, се изискват не само знания и умения, но и златно сърце.

Кой е Сашо Попов и защо секретарката се обажда с покана за среща с шефа на работниците, обучавали новия служител – за хубаво, за лошо, за възникнал проблем или нова задача? Ще има ли наказани служители за пропуските, който шефът забеляза? Не пропускайте историята на един успешен търговец със страст към музиката, които умело се преобразява в работник и продавач – в най-новия епизод на “Шеф под прикритие” този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.