Не пропускайте премиерата на финалния епизод на 10-ия сезон на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът Станимир Гъмов ще демонстрира своя артистичен дух и любов към българските ястия в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Неговите гости Анна-Мария Чернева, Петя Раева, Гери Дончева и Атанас Лазаров ще са готови за всякакви изненади, но ще бъдат неподготвени за някои от “тежките” предизвикателствата на домакина, а те няма да липсват.

Станимир Гъмов ще прояви своя хумористичния замах и в кухнята, а за това ще му помогне и неговият знаменит кулинарен помощник – Август Попов, в чийто ресторант ще посрещнат звездите. В кухнята няма да липсват гафове, но травматичните инциденти ще бъдат избегнати, а всеки дефект превърнат в ефект и повод за шега.

Домакинът ще подложи на изпитание вкусовите рецептори на своите гости с  в 5–степенно меню, включващо супа “Ото фон бис Марк”, мамалига и популярен български десерт, в който ще бъде добавена и ракия. Последната вечер от кулинарната седмица ще сервира много шеги, закачки, нестандартни подаръци за всеки присъстващ на трапезата и спонтанно добро настроение.

Какво може да научи шеф Манчев от Станимир Гъмов и Август Попов? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин” в последния епизод на 10-ия юбилеен сезон на "Черешката на тортата"? Не пропускайте да разберете тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.