Те заснеха първата си песен в родния град Пловдив

Победителките в петия сезон на музикално шоу №1 X Factor заснеха клипа към дебютния си сингъл и разказаха в сутрешното предаване "Здравей, България" какво е било усещането по време на снимките, както и откъде е дошла идеята за песента и клипа. 

"Пловдив е нашият роден град и много го обичаме, затова искахме всичко да започне тук и песента ни да се казва "Together", защото сме заедно тук. На Саня ѝ хрумна идеята идеята, че "Вечерай, Радо" ще ни представи по най-добрия начин, защото всички ни запомниха с народната музика. Решихме да направим този микс от фолклорна музика и модерно звучене и се получи нещо много интересно" - разказаха момичетата. 

"Снимахме летен клип в средата на февруари и това беше истинско предизвикателство. Научихме се, че всичко става с труд, усилия и любов. Най-голямата ни мечта е да продължаваме да радваме хората и да се развиваме" - споделиха oще 4 Magic. 

Видеоклипът на "Together (Вечерай, Радо)" е заснет със съдействието на община Пловдив в рамките на два дни на някои от най-интересните места в родния град на момичетата – Античния театър, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база. "Това е първият ни клип и емоцията от преживяното беше невероятна! Режисьор на видеото е Николай Шопов.